Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski policajci dobili šest novih vozila, a stiže ih još

O preraspodjeli vozila, kako nam je objašnjeno, odlučuje ravnateljstvo policije rukovodeći se operativnim potrebama i uzimajući u obzir broj policijskih službenika


Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske kroz postupak javne nabave kupilo je 726 novih vozila. Kupljen je 181 automobil iz grupe 1 sedan te 545 automobila iz grupe 2, odnosno karavan, a u tijeku je isporuka vozila iz grupe sedan.

Policijsku upravu krapinsko – zagorsku pitali smo koliko će vozila dobiti zagorski policajci. - Policijska uprava krapinsko - zagorska je u isporuci Grupe 1 vozila dobila 6 vozila i to nije konačni broj koji će dobiti, budući da će joj sukladno operativnim potrebama pripasti još vozila u sklopu isporuke Grupe 2 – odgovorili su nam iz PU KZŽ.

O preraspodjeli vozila, kako nam je objašnjeno, odlučuje ravnateljstvo policije rukovodeći se operativnim potrebama i uzimajući u obzir broj policijskih službenika. Policijska uprava krapinsko – zagorska ima pravo dodijeljena vozila rasporediti prema svojim potrebama, a kako kažu, uvažavajući sigurnosne pokazatelje i operativne potrebe. Zanimalo nas je i što će biti sa starim vozilima marke Škoda Octavia koje su nakon leasinga uzeta u najam, a iz PU KZŽ su nam odgovorili kako će se broj vozila koja su ostala na korištenje putem najma smanjivat će se proporcionalno količini novih vozila koja će biti isporučena ovom i narednom isporukom novih vozila.

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook