Prethodni članak

TURIZAM 365: Konferencija dovodi ključne turističke stručnjake

'Održivost i nova budućnost' naziv je ovog najznačajnijeg godišnjeg okupljanja turističkih lidera


Konferencija TURIZAM 365 i ove godine dovodi ključne turističke stručnjake i donosi odlična predavanja i rasprave. 'Održivost i nova budućnost' naziv je ovog najznačajnijeg godišnjeg okupljanja turističkih lidera. Održat će se u Termama Tuhelj 8. listopada od 10 do 16 sati, a na njemu se može sudjelovati uživo i on-line. Prijaviti se može, bez obzira na način sudjelovanja OVDJE.

Među ostalim, na Ministarskom forumu – Let's talk about strategy for tomorrow raspravljat će se o tome koje su to strategije razvoja turizma u postCovid razdoblju, kakva je budućnost europskog turizma, koliko je važno povezivanje na Mediteranu i u Regiji, a europski turistički lideri otkrit će kako će razvijati cjelogodišnji turizam i pobijediti visoku sezonalnost te što za njih znači održivi turizam.


Rasprava 'Održivost i važnost kreiranja nove turističke budućnosti' odgovarat će na pitanja o tome kako razvijati domaći turizam, možemo li zadržati ovogodišnju prednost među mediteranskim zemljama, a ključni stručnjaci i predvodnici razvoja turizma otkrit će kako su ove godine vodili poslovanje kako bi i u sljedećem periodu bili najuspješniji.


Kako turistički najrazvijenija njemačka pokrajina razvija zdravstveni turizam kao odgovor na pandemiju, kako u projekt povezati državu, turizam i male poduzetnike, zašto je zdravstveni turizam danas najveći turistički potencijal i prilika za razvoj održivog turizma pitanja su koja će se postavljati u sklopu 'Next big thing – HEALTH TOURISM'.
'Turizam 365 je budućnost – da li nam se sviđa?' tema je u kojoj će se odgovoriti na pitanja o tome kako poduzetnici koji žive turizam na terenu pobjeđuju krizu, što je presudno za uspjeh - predanost stalnom razvoju i usavršavanju, razvoj novih proizvoda i tehnologija, brza prilagodba novim zahtjevima suvremenih turista, stalna komunikacija s tržištem ili zajedništvo u destinaciji?


Sudjelovanje uživo bit će moguće za sve sudionike koji imaju osiguranu kotizaciju i EU digitalnu COVID potvrdu. Brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u Hotel WELL**** Terme Tuhelj prije početka konferencije uz najavu na [email protected].

Ukoliko trebate smještaj javite se na [email protected], a ukoliko vam je potreban prijevoz Zagreb -Tuheljske Toplice - Zagreb javite se na i[email protected].

I ove godine pokrovitelji i partneri konferencije su:

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook