Prethodni članak
Sljedeći članak

Filip Lazov, koji je djetinjstvo proveo u Kumrovcu, zaštitno je lice Robert Sever branda


Filipu Lazovu tek su 23 godine, a iza njega su već brojni uspjesi na modnoj sceni. Ovaj mladić, podrijetlom iz Makedonije, svoje je djetinjstvo proveo u Risvici u Kumrovcu, a sada, zbog poslovnih obaveza, živi u Zagrebu.


Studij glume
Iako je počeo studirati na Ekonomskom fakultetu, nakon tri godine je odustao te se počeo baviti modelingom.- Upravo mi je modeling pomogao da upoznam sebe i shvatim da se u životu želim baviti glumom. Zato na jesen odlazim na studij glume u Englesku – ispričao nam je Filip dodajući kako je u svijet mode ušao prije dvije godine kada je na jednoj reviji upoznao našeg cijenjenog dizajnera Roberta Severa. – Robert me pitao bi li bio dio njegove kampanje, a ja sam sa zadovoljstvom pristao. Preko tih prvih modnih kampanja došao sam i do uloga u reklamama te manjih uloga u serijama – istaknuo je Filip. Njegov najdraži i prvi veći projekt bio je reklama za njemački trgovački lanac Edeku. – Svojim najvećim uspjehom smatram to što sam zaštitno lice Robert Sever branda jer mislim da je upravo Robert jedan od najcjenjinijih i najdugovječnijih dizajnera na našoj sceni i naravno da sam neopisivo ponosan na svaku kampanju i reviju koju sam nosio za njega – rekao je Lazov.


Zaradu donosi strano tržište
Radio je i brojne strane kampanje, a osim reklame za Edek, izdvojio je i snimanje reklame za lanac brze hrane KFC. Na pitanje može li se živjeti u Hrvatskoj od modeling, 23 – godišnjak odgovara da jako teško, no strani angažmani su znatno bolje plaćeni pa se uz njih može dobro zaraditi. - Ako se radi predano i naporno domaće tržište može biti samo odskočna daska za nešto više i nešto bolje, zavisi o tome kakve ambicije imate – ispričao je Lazov. Planova za budućnost ovaj mladić ima mnogo, a prvi od njih je provesti tri godine na studiju glume u Engleskoj nakon čega bi volio upisati i master u istoj zemlji. Ići će, kaže, korak po korak, a uz studij planira se nastaviti baviti modom. Iako mu roditelji još uvijek žive u Zagorju, priznaje da tamo ne odlazi često zbog brojnih poslovnih obaveza. Ipak, obiteljska druženja u kumrovečkom kraju ne propušta. Iako je u svijetu modelinga postigao zapažene rezultate, priznaje kako okolina nije odmah prihvatila i shvatila čime se zapravo bavi. - Zapravo je meni to neshvaćanje pomoglo da ja shvatim kako je potrebno promijeniti okolinu ako se želim razvijati dalje. Ne pridajem važnost tomu što okolina kaže već radim isključivo stvari zbog sebe i zbog mog zadovoljstva – zaključio je 23 – godišnji Filip Lazov.

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook