Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGORSKI LIST: 'Zlatarski dogradonačelnik Stanko Majdak ulazi u HSU'

Nakon što je nekoliko godina djelovao kao nezavisni, zamjenik gradonačelnice
Zlatara i županijski vijećnik, ponovo se odlučio uključiti u neku političku stranku, donosi sutrašnje izdanje Zagorskog lista


Kako je Zagorskom listu potvrdio sam Stanko Majdak, bivši gradonačelnik Zlatara, a sada zamjenik gradonačelnice i vijećnik Županijske skupštine, on će uskoro svoje političko djelovanje nastaviti kao član Hrvatske stranke umirovljenika. Neće to dovesti do nikakvih promjena u odnosima snaga u Županijskoj skupštini, obzirom da su i HSU, kao i nezavisni vijećnik Stanko Majdak, i do sad bili dio zajedničke, vladajuće koalicije na čelu s SDP-om.

Majdak je, inače, svojevremeno bio predsjednik zagorskog HSS-a, nakon raskola u stranci bio je član A-HSS-a, iz kojeg je poslije bio isključen zbog neslaganja s vodstvom stranke. Nakon toga je nastavio djelovati kao nezavisni političar, a takav je obnašao i dužnost gradonačelnika, piše novi broj Zagorskog lista. –Da, dugi niz godina djelovao sam kao nezavisni, a sad želim ponovo stranački djelovati. Odlučio sam se za HSU i, obzirom da sam i županijski vijećnik, ući ću i u njihov klub županijskih vijećnika – rekao je Majdak za Zagorski list.

(Pročitajte više u novom broju Zagorskog lista)

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook