Prethodni članak
Sljedeći članak

Nadan Vidošević dodijelio priznanja gospodarstvenicima, posebnu nagradu dobio Radio Kaj

U prostorijama tvrtke Vetropack Straža održana svečana sjednica Gospodarskog vijeća županijske Gospodarske komore, na ko


U prostorijama tvrtke Vetropack Straža održana svečana sjednica Gospodarskog vijeća županijske Gospodarske komore, na kojoj su dodijeljena priznanja te komore, kao i Zlatne plakete s likom kune malim, srednjim i velikim trgovačkim društvima za uspješno poslovanje u 2008. godini.

Dobitnik Zlatne plakete u kategoriji velikih trgovačkih društva je Omco Croatia d.o.o iz Huma na Sutli, u kategoriji srednjih dobitnik je Konstrukor d.d. iz Zlatara, a najuspješnije malo poduzeće je Kamenolom Gorjak d.o.o. iz Krapine.

Priznanja je dodijelio predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević koji je tom prilikom naglasio da nagrađena poduzeća mogu biti dobar primjer drugima, a sve gospodarstvenike pozvao da rade organizirano i glasno, da svi čuju kako se treba raditi, jer to je jedini način da ova zemlja počne izlaziti iz krize.

Posebna priznanja dobili su: Tondach Hrvatska i Zagorka iz Bedekovčine za 120 godina postojanja te TEP iz Svetog Križa Začretja za 60 godina postojanja.

Dodijeljena su i posebna priznanja za promicanje zagorskog gospodarstva, koje su dobili Stjepan Pavić iz PBZ Krapina i Nikola Filko iz ZaBe Zabok, ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju iz Krapinskih Toplica Marcel Majsec dobio i Radio Kaj.

Nagradu je direktoru Radio Kaja Dragutinu Gradečaku uručio krapinsko-zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić koji je istaknuo da mu je drago što je Gospodarska komora prepoznala važnost medija, a prije svega Radija Kaj koji je svojim dosadašnjim radom pokazao da je ozbiljan i objektivan medij.

Još članaka iz "Business"

Facebook