Prethodni članak
Sljedeći članak

Školski kolege organiziraju humanitarni koncert za Daniela Plašća

Danielu je prijeko potrebno robotsko odijelo kako bi hodao

  • Daniel Plašć na humanitarnoj utakmici u Tulju

    Daniel Plašć na humanitarnoj utakmici u Tulju


U Srednjoj školi Bedekovčina će se u nedjelju 22. travnja održati humanitarni koncert pod nazivom 'Naši koraci za Daniela'. Koncert organizira Vijeće učenika škole. Nastupit će poznati izvođači za Daniela koji je učenik škole, a prijeko mu je potrebno robotsko odijelo kako bi hodao.

Daniel Plašć je, nakon što je 2015. doživio nesreću, povrijedio leđnu moždinu te ostao nepokretan. Njegovi roditelji i prijatelji organizirali su nekoliko različitih akcija za kupnju robotskog odijela kojim bi Daniel opet mogao stati na noge. Robotsko odijelo je izrazito skupu (89.000 eura) pa ovim humanitarnim koncertom njegova škola barem malo želi pomoći.

- Za svog kolegu, učenika i prijatelja Srednja škola Bedekovčina organizira koncerta ''Naši koraci za Daniela'' koji će se održati u sportskoj dvorani škole u nedjelju 22. travnja, u 19:00, a na kojem će nastupati Fiškali, Dejan Roginić, Ljubavnici, TS Brajde, Zadruga, Tomislav Goluban, Joy, Podvinčani, Darko Domijan, Josipa Lončar, Aljoša Mutić, Ventek i Mia Dimšić – najavili su iz Srednje škole Bedekovčina.

Cijena ulaznice iznosi simboličnih 25 kuna, a mogu se kupiti u Općini Bedekovčina, Centar Pubu u Bedekovčini, Gradu Zlataru i Srednjoj školi Bedekovčina.

Škola zahvaljuje sponzorima koji su se priključili ovom humanitarnom projektu: Općini Bedekovčina, Gradu Zlataru, Krapinsko-zagorskoj županiji i HDS ZAMP-u.

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook