Prethodni članak
Sljedeći članak

Popularni izvođači, sportski turniri i izložbe na šestom po redu BadlFestu

Ovim festivalom u Krapinskim Toplicama osvježavamo uspomenu na Jakoba Badla koji je prije 150 godina pokrenuo tada moderno austro-ugarsko kupalište koje je vrvilo kulturnim i zabavnim programima. Program ovogodišnjeg festivala najbogatiji je dosad i ulaz na sva događanja je besplatan – poručili su organizatori


Odličan i raznolik zabavni program uz nastup poznatih glazbenika, filmskih, kazališnih i sportskih događanja nudi 6. BadlFest koji se održava od 20. Do 24. srpnja. Krapinske Toplice se za vrijeme Festivala pretvaraju u centar ljetne zabave u Zagorju.

Besplatni događaji

Bogat program koji promiče turizam i kulturu održavat će se na više lokacija u trajanju od pet dana. - Ovim festivalom u Krapinskim Toplicama osvježavamo uspomenu na Jakoba Badla koji je prije 150 godina pokrenuo tada moderno austro-ugarsko kupalište koje je vrvilo kulturnim i zabavnim programima. Program ovogodišnjeg festivala najbogatiji je dosad i ulaz na sva događanja je besplatan – poručili su organizatori. Glazbeni program bogatiji je no ikad, a nastupit će Klapa Maslina, FightingFish, Rajko i Barbara Suhodolčan, Tomislav Goluban& Band, La Gef, DaddyCool Band, Adastra, Jinx, OnlyFriends&Family, Puhački orkestar Selno, Luna band... Osim brojnih glazbenih iznenađenja, BadlFest obilovat će i brojnim drugim događanjima.

Noćno kupanje

Tako se na dan otvorenja, 20. srpnja, otvara izložba i promocija poštanskog žiga Filatelističkog društva Zabokoy posvećenog BadlFestu, idućeg dana u 9:30 sati u Središnjem perivoju održat će se predstava Dječjeg kazališta Smješko 'Lara u svijetu životinja', dok od 17 sati počinje Mini nogometni turnir. Subota, 22.srpnja, rezervirana je za Rally i izložbu starodobnih automobila, ali i za Badl biciklijadu i trail te drugi dio mini nogometnog turnira i odbojkaški turnir. Subotnja večer donosi i Pop&rock večer pod kestenima gdje će nastupiti Adastra, Jinx te bend Only Frineds&Family. Pretposljednji dan BadlFesta, u nedjelju 23.srpnja, održat će se šahovski turnir, misa povodom blagdana Marije Magdalene i piknik. U Hotelu Toplice održat će se toga dana i Badlov kulinarski kup, a u poslijepodnevnim satima odbojkaški turnir i nogometna utakmica Žabara i Kaptola. Zadnji dan BadlFesta rezerviran je za dječji odbojkaški turnir te za kazališnu predstavu Ladislava Prežigala 'Nikad nije prekasno'. Uz program BadlFesta vodeni park Aquae vivae organizira 22.srpnja noćno kupanje do 1 iza ponoći!

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook