Prethodni članak
Sljedeći članak

PONOSNI RODITELJI: 'Ivonini prvi koraci dokaz su da nikad ne smiješ odustati'

Ova hrabra djevojčica veseli se svojim prvim koracima u prvom razredu klanječke osnovne škole u koju kreće na jesen


Nakon višemjesečne rehabilitacije u Poliklinici Glavić u Dubrovniku gdje je boravila zajedno s majkom Melitom, junakinja naše priče Ivona Knezić vratila se u Klanjec s ohrabrujućom viješću da je neurorehabilitacija na sofisticiranom robotu Lokomatu dala izvrsne rezultate te je ova hrabra, vedra i uvijek nasmijana djevojčica napravila svoje prve korake.

Prvi koraci

Otac Krešo i majka Melita izuzetno su zadovoljni terapijom u Dubrovniku. – Ivonini prvi koraci poseban su osjećaj kojeg je teško opisati. Vjerovali smo i nadali se da će terapija dati rezultate, ali opet je postojala neizvjesnost. Za Polikliniku Glavić imamo samo riječi hvale. Ivona je odlično reagirala na terapiju. Bila je prezadovoljna, nije se dala doma iz Dubrovnika, bila je obiteljska atmosfera, svi mladi, sretni sposobni. Uglavnom, cijela obitelj i prijatelji, svi smo presretni zbog Ivoninih prvih koraka – rekli su nam ponosni Ivonini roditelji.

Zahvalni roditelji

Terapija koja je dala vrlo dobre rezultate, nastavit će se i dalje. – Ista terapija kao u Dubrovniku otvorena je prije mjesec i pol u Zagrebu. Ne znamo kakva bude situacija. Čekamo termin, no vjerujemo da će sve ići prema planu i da će se terapija nastaviti– optimistični su Ivonini roditelji, zahvalni svim ljudima dobre volje koji su se uključili u humanitarnu akciju i potpomogli skupo liječenje. – Dirnulo nas je to što su svi stali uz nas i podržali, nije to mala stvar. Zahvaljujemo Krapinsko-zagorskoj županiji, Gradu Klanjcu, medijima i svima koji su na bilo koji način pomogli– rekli su nam Ivonini roditelji koji su ovog tjedna uputili i pismo zahvale svima koji su pomogli.

Na jesen u školu

Ova hrabra djevojčica veseli se svojim prvim koracima u prvom razredu klanječke osnovne škole u koju kreće na jesen. – Neke knjige je već nabavila, neke nije. Veseli se školi, učenju i druženju s vršnjacima. Ivona je veliki borac, ima jaku volju i uporna je. To je borba ne samo nas obitelji nego i nje koja ima strašnu volju. Ivonini prvi koraci dokaz su da nikad ne smiješ odustati, uvijek postoji nekakav izlaz– uputio je poruku iz ove lijepe priče sa sretnim završetkom Ivonin otac, Krešo Knezić.

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook