Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost poražena u Brezovici

6. kolo IV. NL-središte Zagreb-skupina A, Brezovica - MLADOST ZABOK 3:1 (3:0)


Drugu utakmicu za redom nogometaši Mladosti izgubili su rezultatom 3:1. Nakon što ih je tim rezultatom u 5. kolu pobijedila Odra, isto to je učinila i Brezovica u 6. kolu IV. NL-središte Zagreb-skupina A.

Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu. U 17. minuti lopta je pobjegla Turku, što koristi Kulašević i spušta se sam prema Mihoviliću i zabija pogodak za 1:0. Na 2:0 povisio je Miličević iz slobodnog udarca malo u koso s lijeve strane s otprilike 17 metara udaljenosti od vrata Mihovilića, koji je mogao i bolje intervenirati. Treći pogodak sličan je prvom.

Ponovno je pogriješio Turk u zadnjoj liniji, Smolčić je krenuo prema vratima, izbjegao klizeći start Tarlea i rutinirano zabio za 3:0. Počasni pogodak za Zabočane i za 3:1 postigao je iz drugog pokušaja Košćak. Tako se i s četvrtog gostovanja Mladost vratila praznih rukava i s dvije domaće pobjede protiv Klanjca ima šest bodova, te drži tek dvanaestu poziciju.

Zanimljivo je da je Mladost uz Stražu s jedanaest postignutih golova vodeća momčad lige u tom segmentu, no Zabočani su ih primili već dvanaest, a od njih su u tom segmentu lošiji samo Straža i Vojnić. Mladost je s puno ambicija ušla u ovu sezonu i dvanaesto mjesto sigurno nije rezultat kakav se očekivao. Za boli plasman bit će potrebne gostujuće pobjede kojih za sada nema.

BREZOVICA - MLADOST ZABOK 3:1 (3:0)
BREZOVICA: igralište Brezovica, GLEDATELJA: 100, SUCI: Matešić, Belavić i Knezović.
STRIJELCI: 1:0 Kulašević 17', 2:0 Miličević 36', 3:0 Smolčić 44', 3:1 Košćak 86'.
BREZOVICA: Krizmanić, Puntarić, Delić, Đuričić, Smolčić, Anić (85' Milašinović), Kulašević (69' Fabijanec), Relja, Miličević (48' Obradović), Šegota, Prša. TRENER: Ivan Klarić
MLADOST ZABOK: Mihovilić, Ma. Benčić, Košćak, Šoštar (67' Tomek), Mi. Benčić, Turk, Kotarski, Krajačić, Škrlec (67' Brezak), Tepuš, Hrastinski. TRENER: Kristijan Mitrečić


Još članaka iz "Sport"

Facebook