Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorci uspješni na kickboxing natjecanju u Popovači


U Popovači je jučer, 24. rujna, održano natjecanje u kickboxingu, Moslavac Open 2022. Ukupno su sudjelovala 123 natjecatelja iz 19 klubova, a nastupili su i Zagorci.

Kickboxing klub Bušido iz Svetog Križa Začretja nastupio je sa tri natjecatelja u disciplini Point fighting. Hana Mikulec je u kategoriji mlađe kadetkinje početnice nastupila u dvije težinske skupine, do 32 kile i osvojila 3. mjesto, a do 37 kila 2. mjesto. Rafael Bešker je u skupini kadeti mlađi početnici do 37 kila osvojio 2.mjesto. Tomislav Vrankovečki je u skupini kadeti mlađi do 42 kile osvojio 3. mjesto.

Kickboxing klub Krapina imao je dvoje predstavnika u tri discipline. Ines Petanjko imala je savršen dan i na borilištu bila nepobjediva pa je u kategoriji do 55 kila među starijim kadetkinjama u point fightingu osvojila 1. mjesto, a na najviše postolje popela se i u disciplini light contact. Ivano Capek tek je ove godine ušao u natjecateljsku ekipu starijih kadeta i u kick lightu u kategoriji do 63 kile osvojio 3. mjesto.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook