Prethodni članak
Sljedeći članak

Osvojio 1.185.672,30 eura, a još se nije javio lutriji

Izvučen na Valentinovo


Anonimni igrač na lutriji u Njemačkoj je dobio više od milijun eura. Sretni dobitnik još se nije javio lutriji, pišu njemački mediji.

U izvlačenju u srijedu na Valentinovo, osoba iz njemačkog grada Leipziga je osvojila jackpot u igri 6 od 49. Sa šest točnih brojeva dobio je točno 1.185.672,30 eura!

No, dobitnik se ni u petak nije javio lutriji.

Dobitnik je ispunio listić u siječnju

Dobitnik je ispunio svoj listić krajem siječnja na prodajnom mjestu u Leipzigu za osam uzastopnih izvlačenja, 

piše Fenix Magazin.

“Nažalost, bez korisničke kartice”, objašnjeno je iz Sächsische Lotto-GmbH. “To znači da je on anoniman za lutriju i sada se mora javiti sam na prodajnom mjestu ili izravno u Sächsische Lotto-GmbH”, navedeno je.

Milijunaš iz Leipziga možda još nije ni primijetio svoj dobitak, navode njemački mediji. Tek kada se registrira, može mu se isplatiti veliki iznos novca.

Šef lutrije želi osobno pozdraviti sretnika

Direktor Sächsische Lotto-GmbH želi pozdraviti dobitnika.

“Građani Leipziga vole osobno doći u sjedište kako bi registrirali svoje nagrade”, kaže direktor. “Bili bismo sretni da osobno poželimo dobrodošlicu trećem milijunašu na Oststrasse u 2024. godini”, dodao je.

U siječnju je dvoje ljudi iz Leipziga već osvojilo milijune na lutriji: 10. siječnja žena je osvojila jackpot u igri 77 i osvojila 1.677.777 eura. Samo dan kasnije izvlačenje “Sachsen Million” donijelo je sretnom dobitniku točno milijun eura i sada, na Valentinovo, treća velika nagrada ide u isti njemački grad.

Dobitni brojevi lutrije od 14. veljače

Ako želite na brzinu pogledati svoj listić, ovo su dobitni brojevi lutrije od srijede:

Loto brojevi: 17 – 34 – 35 – 43 – 46 – 48

Super broj: 4

Super 6: 3 8 8 8 2 8

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook