Prethodni članak
Sljedeći članak

POGLEDAJTE: Ovako će izgledati hotel kojeg Rusi počinju graditi u Zagorju ove godine!

Današnje tiskano izdanje Zagorskog lista ekskluzivno otkriva izgled i točnu lokaciju hotela s četiri zvjezdice i 96 soba kojeg ruski investitor planira započeti graditi u Zagorju krajem ove godine.


Do kraja ove godine trebali bi započeti radovi na izgradnji novog velikog hotela u Krapinskim Toplicama, potvrdio je Zagorskom listu tamošnji općinski načelnik Ernest Svažić te naglasio da se radi o još jednoj velikoj ruskoj investiciji.

-Slijedi još jedna velika investicija, gradnja hotela s četiri zvjezdice i 96 soba, koji bi u svom sklopu imao kongresni centar i wellness centar. Planirani početak gradnje je do kraja ove godine, a investitor je tvrtka Heli hotel d.o.o., tvrtka koju su ruski ulagači osnovali u Hrvatskoj za izgradnju hotela i upravo su angažirani na rješavanju dokumentacije potrebne za početak gradnje – rekao je Svažić za Zagorski list.

Sam ruski hotel bit će smješten južno uz topličku Aleju, između potoka Kostelina i brze ceste Klanječko Jezero – Pregrada, a načelnik Svažić napominje da je Općini bilo bitno kako će hotel izgledati, budući će to biti prvi doticaj s te strane s Krapinskim Toplicama, zbog čega su, prilikom izrade idejnih rješenja, stalno bili u kontaktu s investitorima, piše današnji Zagorski list.

 (...više u tiskanom izdanju Zagorskog lista...)

Još članaka iz "Business"

Facebook