Prethodni članak
Sljedeći članak

Tihomir Vančina predložen za v.d. ravnatelja OB Zabok

Jučer je održana konstituirajuća sjednica Upravnog vijeća Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana


Na sjednici je kao kandidat za vršitelja dužnosti ravnatelja predložen Tihomir Vančina, koji je i obavljao funkciju sanacijskog upravitelja. Kako su nam rekli iz bolnice, taj prijedlog je poslan u Ministarstvo zdravlja iz kojeg se čeka potvrda. Nakon što se ona dobije, kreće rok od 30 dana za raspisivanjem natječaja za ravnatelja Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana.

Vančina će se, kako je potvrdio za Zagorski list prošli tjedan, ponovno kandidirati na tu funkciju. - Želim napraviti nešto korisno za svoj kraj i Zagorje. Zahvaljujući vrijednim zaposlenicima, Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana, uz konstantni trud i napredak gradi svoj ugled u Republici Hrvatskoj i profilira se kao bolnica koja će stati uz bok najmodernijim europskim i svjetskim ustanovama. Jasna vizija i ciljevi, stabilna organizacija i struktura te motivirani zaposlenici garancija su da to i ostvarimo – rekao je Vančina.

Podsjetimo, Vlada je početkom travnja prekinula sanacijski postpuka za zdravstvene ustanove, pa time i za zagorsku bolnicu. Nakon prekida sanacije, Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterama vraćena je pod okrilje Županije.

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook