Prethodni članak
Sljedeći članak

Tihomir Kožina progovorio o "Tajni" koju je dugo vremena čuvao za sebe

Kako sve ima svoje vrijeme kada se sazna tako je došao red i za moju "tajnu"


Naime radi se o emotivnoj baladi koja velikom brzinom ulazi u srca slušatelja. Autorica teksta je Antonija Šola, a glazbe sam Tihomir.

- Čekao sam pravo vrijeme za spomenutu pjesmu i osjetio da je to bas sada - kaže Tihomir Kožina. Pjesma je nastala prije nekoliko godina i čuvana je u ladici do trenutka kada je osjetio da želi svim slušateljima i svima koji ga prate pokazat koliko emocija može izazvat jedna takva balada. Želju da slušate tekst i uživite se u samu pjesmu pokazao nam je i time što je odlučio da neće snimat spot.

Obzirom da se radi o jednom izvrsnom vokalu malo je reći da u jednoj takvoj baladi dolazi do velikog izražaja kvaliteta glasa i talenat koji ima Tihomir. Kako uvijek postoji ali, tako i ovdje ima jedan... Pristiglo je dosta upita vezanih za spot, tako da nas možda iznenadi i s te strane.

Više informacija o Tihomirovoj karijeri možete pratiti na njegovoj službenoj stranici gdje, kako ističe, sprema veliko iznenađenje. Ovih dana potpisao je ugovor sa izdavačkom kucom "Dallas" sa kojom priprema brojne prekretnice u svojoj glazbenoj karijeri.

Također doznajemo da se nakon nekoliko godina solo karijere, brojnih singlova, nastupa i koncerata koji su iza njega sprema album koji se željno iščekuje a izaći će krajem godine.

Na linku ispod možete poslušati novu Tihomirovu pjesmu: https://www.youtube.com/watch?v=vnG_HWDQric

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook