Sljedeći članak

Dvorana Lisinski premala za gala večer Zagorskog lista


Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski bila je premala da primi sve one koji su htjeli vidjeti koncert Kvarteta Gubec iKoncertna dvorana Vatroslav Lisinski bila je premala da primi sve one koji su htjeli vidjeti koncert Kvarteta Gubec i njihovih pajdaša.

Pod voditeljskom palicom Kristine Pavlović i Krešimira Končevskog, koji su se savršeno nadopunjavali, na pozornicu su u skoro dvoipolsatnom koncertu izlazili zajedno s dečkima iz „Gupca“ njihovi najdraži estradni prijateli.


Publika je od samog početka pjevanjem svih pjesama, ovacijama i dugotrajnim pljeskom pozdravljala svaku izvedenu pjesmu. Nastupili su redom: Kvartet Gubec i Fakini s pjesmama: Moj Zagreb, Jesi videl, Vužgi, Pod starim krovovima i Serbus Zagreb, zatim je Željko Sesvečan uz tamburaški sastav Prava Stvar izveo Podravski splet.


Nastupili su potom Teta Liza i TS Frankopan, Jasna Zlokić, Radek Brodarec, Ivica Pepelko i Kavaliri. Koncert je u trajanju od dva sata uživo prenosio Radio Sljeme.
Promociju zagorske gastronomije nakon koncereta uzvanicima su priredili; Restoran Zelenjak iz Risvice kraj Kumrovca, Restoran Zaboky iz Zaboka, Restoran Slatinski Gaj iz Stubičke Slatine, Klet Kozjak iz Svetog Križa Začretja, Restoran Sermage iz Svetog Križa Začretja i Restoran Stara Vura iz Kumrovca.


Od srca i iskreno vam preporučujemo svaki od ovih restorana koji su zaista nakon ove gastro prezentacije zaslužili epitet najboljih zagorskih restorana od strane gastro patrole Zagorskog lista. Zahvaljujemo se Termama Tuhelj kao pokrovitelju koncerta.
Nadamo se da ćemo u Zagorskom listu biti u mogućnosti uskoro organizirati sličan koncert. Ozarena lica posjetitelja na izlasku dala su nam to u obavezu. Vidimo se uskoro u „Lisinskom“.FOTOGALERIJA

Još članaka iz "Zagorski list"

Facebook