Prethodni članak
Sljedeći članak

Varaždinski župan u kafiću dobio čašom u glavu, odvezla ga hitna


Sinoć je u kafiću u samom središtu Varaždina nastradao varaždinski župan i HDZ-ovac Anđelko Stričak. Kako doznaje Index, Stričak je dobio čašom u glavu od strane mlađe osobe pri čemu mu je rasječena glava.

O tome što se točno dogodilo kruže različite priče, no prema svima on je zadobio ozljede dok je više osoba narušavalo javni red i mir. Zasad nije poznato tko je započeo sukob. Svjedoci kažu da je krvi bilo posvuda te da je varaždinskog župana odvela Hitna pomoć.

Također, u više poruka koje je dobio Index stoji da je on bio u vidljivo pripitom stanju, no to će, naravno, utvrditi policija koja zasad ne želi ništa govoriti.

"Svi su tamo bili pijani, pa i on", govore za Index svjedoci koji su htjeli ostati anonimni.


Iz policije su potvrdili da je došlo do incidenta u kafiću te da je krim istraga u tijeku nakon koje će dati više informacija. Na pitanja koliko je osoba sudjelovalo, tko je započeo, ima li ozlijeđenih, odgovora za sada nema.

"Nepoznata osoba je sinoć u ugostiteljskom objektu u Varaždinu prišla županu Anđelku Stričaku te ga fizički napala. Župan Stričak je zadobio lakše ozljede i zatražio je liječničku pomoć te se osjeća dobro. Na mjesto događaja izašli su i službenici PU varaždinske, koji utvrđuju sve okolnosti događaja", Indexu su rekli iz Varaždinske županije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook