Prethodni članak
Sljedeći članak

Subota na Branju grojzdja: Vinski lonec uz Darka Janeša, moto alka, Zlatko Pejaković


Predzadnji je dan manifestacije Branje grojzdja Pregrada, bogat zanimljivim programom.

Od jutra je u tijeku brzopotezni šahovski turnir, natjecanje u crvenom i zelenom tenisu, a na Kunagori Lovačko društvo organizira cjelodnevno druženje uz gađanje glinenih golubova.

Na igralištu NK Pregrada igra se čak nekoliko utakmica: mlađim i starijim pionirima u gostima je NK Jaska Vinogradar, a kadetkinje i pionirke ŽNK Pregrada danas će zaigrati protiv ŽNK 4 rijeke Karlovac.

Popodnevni sati rezervirani su za moto alku, za koju se još uvijek možete prijaviti. Alka kreće od 15h i vozi se ulicom Stjepana Radića. Naravno, pozvani su svi, i oni koji će sudjelovati i koji će samo gledati jer vas očekuje dobra zabava uz DJ-a. Prije same alke pozivamo vas da pogledate nastup Leadersica, navijačica Srednje škole Pregrada.

Nakon moto alke, na Trgu Gospe Kunagorske možete se pokazati svoju (ne)spretnost i okušati se u natjecanju u guranju bačve nazvanog Vinarske berbarije, i to od 17h i usput se poslikati s maskotom Kunka. Za najbolje u moto alki i vinarskim berbarijama osigurane su vrijedne nagrade.

Novost ovogodišnje manifestacije je natjecanje "Pregradski vinski lonec". Devet ekipa sastavljenih od pregradskih društava, mjesnih odbora, vatrogasa i obrtnika natjecat će se u pripremi vinskog gulaša uz pokroviteljstvo SPAR Hrvatska. Natjecanje će se održavati tijekom popodneva, a od 18h svi su pozvani na kušanje. Nakon kušanja gulaša poslušajte nastup Puhačkog orkestra Pačetanci.

Tijekom popodneva u Pregradi će biti i poznati glumac Darko Janeš, koji će se pobrinuti da se dobro da se svi dobro zabavljaju.

Večer je rezervirana za zabavnu glazbu. Na Trgu Gospe Kunagorske planiran je veliki koncert Zlatka Pejakovića, a prije i poslije koncerta zabavljat će nas Daddy Cool.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook