Prethodni članak
Sljedeći članak

Ususret blagdanu sv. Nikole, članovi Stranke rada i solidarnosti darivali djecu na pedijatriji OB Zabok

Osim u kratkom razgovoru s djecom i roditeljima, posjetitelji iz Stranke rada i solidarnosti prokomentirali su sa zaposlenicima pedijatrije princip rada i mogućnost smještaja djece s roditeljima


Jučer,  ususret blagdanu Svetog Nikole, a u organizaciji gradske organizacije Zabok Stranke rada i solidarnosti uz pokroviteljstvo Županijske organizacije 365 darivana su djeca koja se liječe na pedijatriji Opće bolnice Zabok.

Djeci su pripremili prigodne poklone koji će im uljepšati vrijeme provedeno u bolnici, uz naravno, neizostavne slatkiše koji su izmamili najviše osmijeha na licima mališana. Uz predsjednika i potpredsjednicu gradske organizacije Zabok Mladena Galina i Vlatke Vrček – Krajačić u posjetu pedijatriji OB Zabok bili su u predsjednik Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec te saborska zastupnica Marija Puh. Osim u kratkom razgovoru s djecom i roditeljima, posjetitelji iz Stranke rada i solidarnosti prokomentirali su sa zaposlenicima pedijatrije princip rada i mogućnost smještaja djece s roditeljima. - Djeca puno lakše prođu kroz hospitalizaciju kada postoji mogućnost da roditelji budu uz njih, zato smo ponosni što u našoj bolnici to možemo omogućiti našim malim pacijentima - istaknuli su medicinsko osoblje i šef pedijatrije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook