Prethodni članak
Sljedeći članak

Radionica zdrave hrane bit će pod vodstvom celebrity chefa Tomislava Špičeka

Snimka održane završne konferencije te radionice zdrave prehrane moći će se pogledati kao premijera na YouTube kanalu Općine Hum na Sutli već ove nedjelje, 24. siječnja 2021. s početkom u 16 sati


Ovog se petka, 22. siječnja 2021. održala završna konferencija i posljednja projektna aktivnost projekta Prevencija i liječenje demencije. Kako se zbog trenutne epidemiološke situacije završna konferencija nije mogla održati u početno zamišljenom formatu, ista će se održati online. U sklopu završne konferencije održat će se i radionica zdrave prehrane pod vodstvom jednog od najpoznatijih zagrebačkih profesionalnih kuhara i prvih celebrity chefova u Hrvatskoj - Tomislava Špičeka.
Snimka održane završne konferencije te radionice zdrave prehrane moći će se pogledati kao premijera na YouTube kanalu Općine Hum na Sutli već ove nedjelje, 24. siječnja 2021. s početkom u 16 sati te Vas ovim putem pozivamo da sudjelujete u ovoj posljednoj projektnoj aktivnosti pred malim ekranima u svojim domovima, pozivaju iz Huma na Sutli.
Poveznica se nalazi ovdje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook