Prethodni članak
Sljedeći članak

Turnir u Mariji Bistrici Draženu Sušinjaku

TK Marija Bistrica i ove godine organizirao klupski pojedinačni turnir


U nedjelju je završio dvotjedni klupski pojedinačni teniski turnir, kojeg je i ove godine organizirao TK Marija Bistrica. U ždrijebu se našlo mjesta za 33 igrača, člana TK Marija Bistrica, a nakon dva tjedna odigravanja mečeva u završnicu, među 4 su se plasirali Neven Bertović, Berislav Tomorad, Dražen Sušinjak i Andrija Milički.

Subota je ponudila polufinalne mečeve, u kojima nije bilo pretjerane neizvjesnosti. Branitelj naslova Neven Bertović je sa 6:0 i 6:1 pobijedio Berislava Tomorada, dok je Dražen Sušinjak prvi set protiv Andrije Miličkoga dobio 7:5, a u drugom stigao do uvjerljivih 6:1.

U nedjelju se očekivalo neizvjesno finale, no Sušinjak je bio superioran i slavio sa 6:2, 6:1. U susretu za 3. mjesto Tomorad je bolje krenuo i dobio prvi set sa 6:3, da bi Milički uzvratio i slavio u drugom setu sa 7:5. Tako je o trećem mjesto odlučivao super tie break, koji je sa 10:7 dobio Milički i uzeo pehar za treće mjesto. Spomenimo da je u tijeku i ''Piramida'', tj. natjecanje, koje se odvija tijekom cijele sezone, na način da igrači zauzimaju određena mjesta na tzv. piramidi, a međusobnim izazivanjem i odigravanjem mečeva napreduju ili nazaduju. Na kraju prvih 16 igra masters turnir, a trenutno baš finalisti ovog turnira Bertović i Sušinjak drže prvo i drugo mjesto.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook