Prethodni članak
Sljedeći članak

Sjajni rezultati za KBK Ninja Zabok

Zabočke Ninje u Popovači osvojile dvije zlatne dvije srebrne i jednu brončanu medalju, te dva pehara za najbolje borce turnira u svojim skupinama i to Gabrijel Latin i Leona Bartolin


U subotu u Popovači na otvorenom natjecanju u kickboxingu pod nazivom "Moslovac Open 2022" članovi KBK Ninja Zabok osvojili su slijedeće medalje i plasmane.

Gabrijel Latin u disciplini Light Contact kadeti stariji do 47 kg osvojio je 1. mjesto zlatnu medalju i pehar kao najbolji kadet stariji u toj disciplini dok je u disciplini Point Fight osvojio srebrnu medalju.

Leona Bartolin u disciplini Light Contact Juniorke do 60 kg osvojila 1. mjesto - zlatnu medàlju i pehar kao najbolja juniorka u toj disciplini

Verena Dagmar Reister u disciplini Point Fight  u juniorskoj disciplini do 60 kg osvojila je 2. mjesto i srebrnu medalju, te 3. mjesto u disciplini Light contact  juniorke do 60 kg.

Odličan nastup Zabočkih Ninji i zadnja provjera za Leonu Bartolin koja od 1. do 08.10. 2022.g. nastupa u reprezentaciji RH u Talijanskom gradu Jesolo na Svjetskom Prvenstvu u Kickboxingu za mlađe naraštaje.

Trener Rajko Bartolin zahvaljuje SZ Grada Zaboka, Krapinsko Zagorskoj Županiji, City Parku Zabok, JANAF Zagreb i Trgocentru Zabok na potporama donacijama, pomoći i razumijevanju kroz 2022.g u kojoj i mlade snage kluba ostvaruju zavidne rezultate.

Još članaka iz "Sport"

Facebook