Prethodni članak
Sljedeći članak

Pokušat ćemo iznenaditi lidera prvenstva!

Zagorec dočekuje Jadran Luku


Nakon tri uzastopne utakmice bez poraza, neriješeno u Bjelovaru, pobjede protiv Međimurja i Zrinskog, Vidakove trupe očekuje jedan izuzetno težak susret. Naime, u goste im dolazi lider – subota 8.4.2023. u 13 sati, Jadran Luka Ploče, prvenstva koji je u dosadašnjem tijeku pretrpio samo dva poraza a svaka utakmica dečkima iz Krapine je kvalifikacijska s obzirom na položaj kluba na prvenstvenoj ljestvici.

Obzirom na posljednja tri susreta Zagorca u kojima je vidljiv rast forme navijači kluba očekuju pozitivan rezultat iako naglašavaju da bi remi sa liderom bio odličan.

Bit će ovo susret u koji oba kluba ulazi oslabljeni zbog ne igranja, žuti kartoni,  nekoliko standardnih igrača  te će susret najvjerojatnije odlučiti čija je klupa kvalitetnija. Jedan od igrača Zagorca koji je u posljednjih nekoliko susreta konstantan – Marko Krznarić – i odlično dirigira igrom svog kluba rekao nam je: „ Očekujem izuzetno tešku i borbenu utakmicu i bez obzira na to što smo mi na tablici četrnaesti a Jadran prvi idemo se boriti. Idemo ostaviti srce na terenu za boje našeg kluba a kako imamo i domaći teren i podršku  navijača te imamo pozitivan stav nakon dobrih rezultata ovog proljeća vjerujem da možemo iznenaditi lidera“.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook