Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte koje će ceste biti zatvorene zbog održavanja Svjetskog prvenstva u reliju

Live prijenos na HRT, Arena Sport i WRC+


Povodom održavanja Svjetskog prvenstva u reliju koje se od četvrtka, 22. travnja do nedjelje 25. travnja održava u Hrvatskoj, nekoliko će cesta u Krapinsko-zagorskoj županiji biti privremeno zatvoreno.

Zatvaranja cesta odvijat će se prema sljedećem rasporedu:
• Bliznec – Sljeme – Pila (ŽC1049/ŽC2219) – u nedjelju, 25. travnja od 4:20 do 13:30 sati
• Zagorska Sela – Kuzminec Miljanski – Pušća – Donji Škrnik – Lončarev put – Kladnik – Kumrovec – u nedjelju, 25. travnja od 5:38 do 17:00
Građane se moli da dok su ceste zatvorene koriste alternativne prometne puteve.

Hrvatska je po prvi puta domaćin Svjetskog prvenstva u reliju koje će se voziti na lokalnim cestama Karlovačke, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije, kao i Grada Zagreba. Hrvatska je treća etapa ovogodišnjeg natjecanja, na kojoj će najbolji vozači svijeta odmjeriti svoje snage i skupljati bodove za ukupni poredak. Riječ je o izuzetnoj manifestaciji koja Hrvatsku postavlja na svjetsku automobilističku kartu.

Live prijenos na HRT, Arena Sport i WRC+

Zbog trenutne pandemije i sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama, ulaznice za gledatelje nisu u prodaji. Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana na HTV 2 prema sljedećem rasporedu:

● Četvrtak, 22. travnja: Prijenos svečanog otvorenja od 18:50 do 20:10 sati;
● Petak, 23. travnja: U večernjem programu emitirat će se najzanimljiviji dnevni isječci utrke;
● Subota, 24. travnja: Prijenos dva brzinska ispita uživo;
● Nedjelja, 25. travnja: Prijenos uživo jednog brzinskog ispita "Power Stage" i svečanosti proglašenja pobjednika.

Osim HTV2, natjecanje će svaki dan uživo prenositi Arena Sport i WRC+. Live prijenos svih etapa moguće je gledati na: https://www.wrc.com/en/news/2021/wrcplus/live-stream-schedule-croatia-rally/.

Sve informacije i novosti možete pratiti na službenoj web stranici rally-croatia.comte na službenim kanalima na društvenim mrežama na Facebooku - Croatia Rally, Instagramu - Croatia Rally, Twitteru - Croatia Rally i YouTube kanalu - Croatia Rally.

Još članaka iz "Sport"

Facebook