Prethodni članak
Sljedeći članak

Ojačana Mladost pod vodstvom Bartolića krenula u pripreme za novu sezonu


U ponedjeljak na "ugodnih" +33 stupnjeva Celzijusa pod vodstvom Drage Bartolića NK Mladost Zabok krenuo je u pripreme za nadolazeću sezonu. Na prozivci su bila 22 igrača. Kadar nije bitno oslabljen u odnosu na prošlu sezonu, nadareni Ocvirek i Žugec branit će boje Ivančice, no Mladost se bitno pojačala u odnosu na prošlu sezonu.

Matija Smrekar

Svakako najveće pojačanje je i najbolji zagorski napadač, sada već bivši kapetan Zagorca KR, Matija Smrekar. Njega zaista ne treba posebno predstavljati.

Jurica Kotarski

Veliko pojačanje bit će i stoper Jurica Kotarski koji je povratnik u Mladost u kojoj je proveo lijepih šest sezona, no posljednje je tri bio standardni stoper u Bistri.

Tin Gregurić

Tu je i nadareni napadač Tin Gregurić, koji je prošle sezone branio boje Gaja. Sportski direktor Mario Videk i Uprava kluba  napravili su dobar posao u prijelaznom roku, a Videk nam je otkrio da lista pojačanja time nije zaključena.

-Došao sam zbog dobrog trenera i dobre momčadi. Najvažnije mi je da dobro treniram. Odlični su i uvjeti za trening kako na glavnom, tako i na terenu s umjetnim travnjakom. Od momčadi očekujem da igramo što bolje, tako će doći i rezultat, a ja ću svojim učiniti sve da pomognem momčadi kako golovima, tako i asistencijama - izjavio nam je Tin Gregurić.

Nije me bilo tri godine i moram priznati da mi je drago da su napravljeni iskoraci kako u infrastrukturi, tako i u ustrojstvu kluba. Sada mi moramo napraviti i taj iskorak u rang više koji Mladost zaslužuje. Osjećam se dobro, prvi dojmovi su odlični. Puno je mladih igrača, što veseli, a mi iskusni smo tu da im pomognemo i da uz nas bolje stasaju. Nadam se napadu na sam vrh ove sezone - riječi su Jurice Kotarskog.

Bartolić i Videk

Prije početka prvog treninga prigodnim igračima su se prigodnim riječima obratili trener Drago Bartolić i sportski direktor Mario Videk.

Drago Bartolić

-Sve vas lijepo pozdravljam, a posebno novopridošle igrače za koje ne sumnjam da će se brzo uklopiti. Ciljevi su visoki, imamo odličnu momčad i ne bježimo od uloge jednog od favorita i borbe za sam vrh. Zato moramo biti fokusirani i motivirani da to i ostvarimo. Kvalitetu imamo, ali jasno vam je da ćemo morati i naporno i kvalitetno trenirati da dođemo do zadanog cilja - izjavio je između ostalog trener Drago Bartolić.

Mladost će do početka prvenstva u IV. NL-središte Zagreb - skupina A odigrati šest pripremnih utakmica. Već u subotu 22. srpnja u 10 sati Mladost će u Zlatar Bistrici otvoriti seriju pripremnih utakmica protiv Ivančice. Slijede Inker (29.7.), Sava Strmec (3.8.), Segesta (6.8.), Tondach (12.8.) i "generalka" protiv Bistre (19.8.). Izuzev "generalke" Mladost će u svim pripremnim utakmicama biti gost. Od šest protivnika u pripremnim utakmicama, čak će četiri biti trećeligaši, što će Bartoliću biti najbolji pokazatelj na kakvom je putu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook