Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Zaboka sutra pred gledateljima traže pobjedu protiv Osječana

Očekuje se vrhunska utakmica


Vrhunska košarka pred gledateljima  nakon dugo vremena vraća se u Zabok. Sutra,  u subotu 25. 9. u 19 sati, košarkaški klub Zabok će u okviru 2. kola HT Premijer lige dočekati Vrijednosnice Osijek. Zabočki „žuti“ će napokon imati potporu svojih vjernih navijača, naravno oni će kao i svi akteri ove utakmice morati poštivati propisane epidemiološke mjere. Utakmici će moći prisustvovati oni gledatelji i navijači koji posjeduju potvrdu o cijepljenju, odnosno covid-putovnicu ili potvrdu da su preboljeli Covid-19, a isto tako mogu predočiti negativan test, ne stariji od 48 sati.

Vratimo se košarci. Osječani su poslali snažnu poruku u prvom kolu uvjerljivom pobjedom protiv Sonik Puntamike od čak 23 koša razlike (89:66). Iskreno se malo tko tome nadao, ali Osječani su sasvim zasluženo došlo do pobjede u prvom kolu. Predvodio ih je sjajni Đorđe Topalović koji je upisao 17 koševa uz 14 skokova, Makoi Anyabany upisao je 20 koševa uz 7 skokova, a Marko Bošnjak zaustavio se na 17 koševa. Dojmljivu rolu imao je i bivša igrač Zaboka, Šime Lisica, koji je upisao 14 koševa. Zabok ne očekuje nimalo lak zadatak, no bit će to pravi ispit vrijednosti za momčad Zdravka Radulovića.

-Radili smo jako naporno u pripremnom periodu i sad je vrijeme da taj naš rad dođe na naplatu. Ovaj tjedan konačno smo odradili kompletni, ozljede su nas zaobišle i vjerujem da će se to pozitivno odraziti na našu igru. Posebno mi je drago što utakmici prisustvovati naši navijači, njihova potpora će nam biti bitna. Vjerujem u svoje momke i nadam se prvoj ovosezonskoj pobjedi – riječi su trenera Zdravka Radulovića, nakon sinoćnjeg treninga.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook