Prethodni članak
Sljedeći članak

Karla Bartolović najbolja juniorka u zračnoj pušci, trostruko postolje za Niku Ćuk

U Požegi održan I. Turnir Olimpijskih nada u streljaštvu


U organizaciji SK Požega u maloj dvorani "Tomislav Pirc" u Požegi održan je I. Turnir olimpijskih nada u gađanju zračnom puškom i zračnim pištoljem na razdaljini od deset metara. Boje KZŽ branili su strijelci i streljačice SD Veliko Trgovišće.

U konkurenciji juniorskoj konkurenciji zračne puške Denis Sinković je s 595 krugova osvojio 5. mjesto, Pavao Hac bio je 12. s 588.9 krugova, Tin Bjonda 19. (568.2), Matija Ćuk 24. (546.9), a Lovro Seljan 26. mjesto (534). U konkurenciji mlađih juniora u istoj disciplini Pavao Hac bio je jedanaesti, Tin Bjonda sedamnaesti, a Lovro Seljan osvojio je 23. mjesto.  Kod kadeta Pavao Hac osvojio je 7., Tin Bjonda 9., Matija Ćuk 13., a Lovro Seljan 15. mjesto. Kod mlađih kadeta Tin Bjonda je bio četvrti, a Matija Ćuk osmi.

Karla Bartolović odnijela je pobjedu kod juniorski u istoj disciplini s 607 krugova.

U konkurencji juniorki u zračnom pištolju Nika Ćuk bila je treća s 521 krugom, a Patricija Seljan osvojila je 12. mjesto s 470 krugova. Nika Ćuk ujedno je bila druga u konkurenciji mlađih juniorki i najbolja u konkurenciji kadetkinja, pa se tako čak tri puta penjala na pobjedničko postolje. Patricija Seljan osvojila je treće mjesto u konkurenciji mlađih kadetkinja, također u zračnom pištolju. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook