Prethodni članak
Sljedeći članak

Najuspješniji srednjoškolci i srednjoškolke SŠ Zlatar

U organizaciji Županijskog školskog sportskog saveza održano Prvenstvo županijskih osnovnih i srednjih škola u crossu


U organizaciji Županijskog školskog sportskog saveza održano Prvenstvo županijskih osnovnih i srednjih škola u crossu, a uz domaćinstvo područne škole "Ljudevit Gaj" iz Krapine, Donja Šemnica, u Donjoj Šemnici održano je Županijsko prvenstvo u krosu za učenike osnovnih i srednjih škola.

U konkurenciji učenica 5. i 6. razreda osnovnih škola najviše je uspjeha imala Osnovna škola K. Š. Gjalski iz Zaboka s 31 negativnim bodom, drugo mjesto pripalo je OŠ V. Kovačića Hum na Sutli s 38, a treće OŠ Veliko Trgovišće s 49 negativnih bodova. Pojedinačnu pobjedu odnijela je Helena Dinjar (OŠ Oroslavje), druga je bila Vita Kantoci (OŠ V. Kovačića Hum na Sutli), a treća Izidora Herceg (OŠ V. Trgovišće).

Kod učenika 5. i 6. razreda najbolja je bila OŠ Krapinske Toplice s 23, druga je bila OŠ M. Gupca Gornja Stubica s 40, a treća OŠ Đurmanec s 57 negativnih bodova. Pojedinačno najbolji je bio Petar Hren (OŠ M. Gubec, G. Stubica), drugo mjesto osvojio je Patrik Topolovec (OŠ Đurmanec), a treće Toto Šipek-Glavač (OŠ V. B. Stubičke Toplice).

Kod učenica 7. i 8. razreda najbolja je bila OŠ K. Š. Gjalski Zabok s 15 negativnih bodova, drugo mjesto osvojila je OŠ D. Stubica s 38, a treće OŠ Đurmanec s 47 bodova. Pojedinačnu pobjedu odnijela je Jana Vrdoljak (OŠ K. Š. Gjalski Zabok), druga je bila Laura Vrhovec (OŠ A. Cesarec Krapina), a treća Lorena Škreb (OŠ Konjščina).

U konkurenciji učenika 7. i 8. razreda najviše uspjeha imala je OŠ Side Košutić Radoboj s 22, drugo mjesto osvojila je OŠ Oroslavje s 25, a treće OŠ Donja Stubica s 27 negativnih bodova. Ian Jurinec (OŠ Bedekovčina) odnio je pojedinačnu pobjedu, drugi je bio Adrijan Veseljak, a treći Jakov Risek (oba OŠ Side Košutić, Radoboj).

SŠ Zlatar pobijedila je u konkurenciji srednjih škola u konkurenciji djevojaka s 13 negativnih bodova, ispred Gimnazije A.G. Matoš Zabok s 15 i SŠ Pregrada s 25 negativnih bodova. Nika Rihtarić (SŠ Zlatar) bila je najbolja pojedinka, druga je bila Jana Hren (G. A. G. Matoš), a treća Lana Hegol (SŠ Zlatar).

I kod mladića slavila je  SŠ Zlatar s 13, druga je bila SŠ Zabok s 15, a treća SŠ Bedekovčina s 26 negativnih bodova. Pojedinačni pobjednik bio je David Posavec, drugo mjesto osvojio je Fran Gorupec (oba SŠ Zlatar), a treći je bio Niko Škrlec (SŠ Zabok).

Još članaka iz "Sport"

Facebook