Prethodni članak
Sljedeći članak

Natječaj za izbor i imenovanje direktora društva Plavinka d.o.o

PLAVINKA d.o.o.
Matije Gupca 53, 49210 Zabok, HR
MB: 02016532
OIB: 17339560893

Na temelju Odluke o osnivanju društva s ograničenom odgovornošću „PLAVINKA“, te Odluke o raspisivanju natječaja od 17. studenog 2021. godine, Skupština Plavinke d.o.o. raspisuje

N A T J E Č A J
za izbor i imenovanje direktora društva PLAVINKA d.o.o. na vrijeme od četiri godine

Uvjeti koje mora ispunjavati kandidat za direktora društva:
• Završen najmanje preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij (odnosno VŠS prema propisima koji su bili na snazi do Zakona o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju)
• Najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima ili položajima
• Vozačka dozvola minimalno B kategorije
• Zadovoljavanje ostalih uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni dostaviti:
• Životopis u kojem će u skladu s dostavljenim dokazima obrazložiti ispunjavanje uvjeta
• Dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja
• Potvrdu poslodavca ili drugi odgovarajući dokument (rješenje, ugovor o radu i sl.) iz kojeg je razvidno da ima najmanje 3 godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima ili položajima ili izvadak iz sudskog registra trgovačkog suda iz kojeg je razvidno da je bio najmanje 3 godine ovlašten za zastupanje određene pravne osobe
• Uvjerenje nadležnog suda da se ne vodi kazneni postupak (nije doneseno pravomoćno rješenje o provođenju istrage, da ne postoji potvrđena optužnica, da nije donijeta presuda o izdavanju kaznenog naloga, te da nije donijeta nepravomoćna presuda), ne starije od 3 mjeseca od dana raspisivanja natječaja
• Izjavu kandidata pod kaznenom i materijalnom odgovornošću o nepostojanju okolnosti iz članka 239. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima
• Kandidatov plan poslovanja trgovačkog društva za mandatno razdoblje za koje se natječe.

Dokumentacija se može priložiti u preslici, a prije samog sklapanja ugovora s odabranim kandidatom, kandidat je dužan predočiti traženu dokumentaciju u izvorniku.

Riječi i pojmovi, korišteni u javnom natječaju, koji imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.

Natječaj će se objaviti u Zagorskom listu, na internet stranicama www.zagorje.com, www.plavinka.hr, www.zabok.hr i stranicama HZZ-a, od dana 19.11.2021. a rok za prijavu je 15 dana od objave natječaja.

Nepravodobne i nepotpune ponude neće se uzeti u razmatranje.

Odabir kandidata vrši skupština društva, nakon obavljenog razgovora s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, kroz koji procjenjuje njihove prednosti i nedostatke te njihov plan poslovanja.

Prijavljeni kandidati će biti obavješteni o rezultatima natječaja najkasnije 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Prijavu s potrebnom dokumentacijom dostaviti na adresu:

Plavinka d.o.o.
Matije Gupca 53
49210 ZABOK
S naznakom: „Natječaj za direktora – ne otvaraj“

Predsjednik skupštine
Mario Videk

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program