Prethodni članak
Sljedeći članak

Muškarci isprobali pilates, trenerica objavila snimku


Iako je pilates na glasu kao trening za žene, jedna trenerica reformer pilatesa okupila je nekoliko muškaraca koji su u formi da isprobaju vježbe. Neki tvrde da su to itekako teške vježbe dok ih drugi s lakoćom odrade. Muškarci sa snimke koji su te vježbe isprobali stekli su svoje mišljenje, a sudeći prema snimci, malo su se mučili, donosi Index.

"Prvi put su proživjeli odbrojavanje na pilatesu za koje imate osjećaj da nikad neće završiti", rekla je trenerica koja objavljuje videa pod nadimkom @nrg.pilates na TikToku. Kada je izbrojala vježbu do kraja, čuli su se teški uzdasi vježbača.

"Dečki ne shvaćaju kako je pilates težak", glasio je komentar ispod videa koji ima više od pola milijuna lajkova. "Sad ne mogu prestati gledati videa tipova koji prvi put vježbaju pilates", napisala je pratiteljica. Trenerica je cijelo vrijeme vježbače nadzirala i govorila im je da ne zaborave disati kako ne bi pali u nesvijest. "Sad mi je lakše kad njih vidim da se jednako muče", kaže druga.

@nrg.pilates POV: Your names Anthony & you’re slacking again 😅🤭🙈❤️‍🔥 Side lying glutes never get easier! #pilates #reformer #pilatesreformer #reformerpilates #tradiesdopilates #tradies #pilatesmen #pilatestrainer #gymlovers #pilateslovers #exercise #exercisemotivation #mendoingpilates #mobility #flexibility #glutes #gluteworkout #lowerbodyworkout #pilateslegs #pilatesinstructor #pilatesreformerinstructor #pilatesstudio #reformerstudio #canberra #canberrapilates #visitcanberra #pilatestok #canberratok #pilatesaustralia #fyp #trending #viral ♬ original sound - nrg.pilates

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook