Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo na kojem će jeziku Let 3 izvesti ‘Mamu ŠČ’ na Eurosongu


Let 3 svoju ‘Mamu Šč‘ na Eurosongu će izvesti na hrvatskom jeziku. Verzija na engleskom nije ozbiljnije ni razmatrana, jer bi skladba u tom slučaju, smatra Let 3, izgubila svoju ljepotu, prenosi Jutarnji.

- Naš jezik je najljepši za pjevanje ovakvih pjesama. Jako volim riječi s puno ‘Š‘, s puno ‘Č‘, poput riječi ‘razbuljoviždiriš‘ ili ‘ti crna, ti krvava čađo‘. To su lijepe riječi. Kada to prevedeš, onda to izgubi smisao - kaže Damir Martinović Mrle koji je jučer sa svojim bendom na HRT-u snimao redateljsku verziju nastupa, prema kojoj će nastupiti na Eurosongu. Službeni video spota režirat će Radislav Jovanov Gonzo.

Let 3 u Liverpoolu - najvjerojatnije u kostimima u kojima smo ih gledali na Dori - nastupa u prvom dijelu prvog polufinala, a ako su kladionice, na kojima drže solidno šesnaesto mjesto, neki pokazatelj, trebali bismo ih gledati i u finalu Eurosonga 13. svibnja. Što se eventualne cenzure nastupa naših predstavnika tiče BBC barem zasad nije imao nikakve primjedbe, piše Jutarnji.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook