Prethodni članak
Sljedeći članak

SEVERINA: ‘Nekad se ispovijedam katoličkom svećeniku, a nekad pravoslavnom popu'


U novom intervjuu za srpsko izdanje Storyja, pjevačica Severina komentirala je, među ostalim, i činjenicu da je zbog nekih komentara ‘omražena u Srbiji’.

‘Mene zanimaju ljudi, a ne čija krvna zrnca im teku kroz vene. Pa, svi znaju tko je otac mog djeteta, moj bivši suprug, moj skladatelj… Sve Srbin na Srbinu (smijeh) i onda netko napiše da sam ‘osvjedočena mrziteljica Srba’. Kako to netko može napisati kad zna da nije istina?’, izjavila je Severina.

Komentirala je i javno prepucavanje sa srpskim patrijarhom Porfirijem, koji je Severinine SMS poruke okarakterizirao kao prijetnje te ih prijavio DORH-u.

‘Uvijek se pokajem (smijeh), a poslije se ispovjedim. Nekad katoličkom svećeniku, a nekad bih se obraćala pravoslavnom popu. Doduše, ovi prvi ne daju moje poruke u javnost. Barem dosad nisu’, našalila se Severina u novom intervjuu.

Spomenula je i oca Severa Vučkovića. ‘Moj pokojni otac Sever bio bi strašno ponosan da zna da sam politički prognanik. Jako bi ga to radovalo, uvijek je bio za pravdu i za to da se stvari nazivaju pravim imenom pa makar bili za to kažnjeni, a ne – na pravdi Boga – nagrađeni. Dobar je to osjećaj’, rekla je.

Neočekivano druženje njezinih bivših partnera Igora Kojića i Milana Popovića nazvala je – nestvarnim.

‘Meni je prva asocijacija bila pjesma Frane Lasića ‘Zagrljeni’. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani’, rekla je Severina, prenosi Zagreb.info.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook