Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Mrle iz Leta 3 urnebesnom objavom poslao poruku mrziteljima


Nakon negativnih komentara na Mamu ŠČ, oglasio se Damir Marinović Mrle iz Leta 3 i nasmijao pratitelje na TikToku videom u kojem je odgovorio na kritike

''Kakav degenerizam i jad'', ''Tuga i jad, danas je popularno sve što nije normalno'', ''Bože Sačuvaj'', ''Vjerojatno sam ja luda i nerazumna čim ne mogu ovakvo što razumjeti. Al' nikako i niti malo. Ovo je kraj civilizacije'', samo su neki od ukupno 23 negativna komentara koje je član grupe Let 3 Damir Martinović Mrle objavio i komentirao na svom TikTok profilu.

Nakon što je bend pjesmom Mama ŠČ izborio pobjedu na ovogodišnjoj Dori, Mrle je put do Eurosonga odlučio objavljivati na TikToku, gdje ga prati više od 20 tisuća ljudi. Većina sadržaja odnosi se na promociju pobjedničke pjesme, koja i dva mjeseca nakon izaziva snažne, podijeljene reakcije. Ovoga puta, umjesto snimki priprema za Eurosong, Mrle je odlučio izabrati neke od negativnih komentara te na njih reagirati - gromoglasnim smijehom.

Video je prikupio više od 44 tisuće pregleda, tri tisuće sviđanja te velik broj ohrabrujućih komentara obožavatelja koje je Mrletova reakcija oduševila, kao i ''ŠČ!'' beretka koju nosi u videu. Tako su ''Let 3 je zakon'', '' Legendarno'' i '' Idemo do pobjede'' samo neki od pozitivnih komentara ispod objave, piše Večernji list.

Pogledajte video:

@let3.mrle HIHIHAHAHOHO ♥️ #let3 #mamašč #eurosong #eurovision #esc2023 ♬ Mama ŠČ! - Let 3

Još članaka iz "Glazba"

Facebook