Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Prvi singl Zagorke prekrasnog glasa


Jeste li pokušali slušati „Na neki drugi način“?

Ako niste, poslušajte kako je ovu prekrasnu ljubavnu pjesmu otpjevala Mirela Bačani Đunđek, zagorski slavuj, članica nekoliko zborova, poznata po svojim upečatljivim izvedbama u kojima ste mogli uživati na kulturno umjetničkim događanjima širom Krapinsko-zagorske županije. 

Prvobitno osmišljen za muškog pjevača, Mirela je tekst uz pomoć svojih suradnika preoblikovala za potrebe vlastite izvedbe. U tome joj je aranžmanom pomogao Davor Totović uz čiju je palicu pjesma snimljena u studiju Kasandra u Mariji Bistrici, a spot za pjesmu u prekrasnom proljetnom ozračju Ville Botanice za što se pobrinuo FX Studio i Rikard Jadan. Posebno senzualnu notu pjesmi je uz Mirelin prekrasan glas dao saksofon Miroslava Sente.  

“Iako je pjesma izvorno bila napisana u muškom licu, tekst pjesme mi se odmah svidio i to toliko da smo ju prilagodili kako bih ju mogla izvesti na recitalu „Željka Boc“. Tamo je osvojila simpatije publike što mi je i bio poticaj da uz pomoć dragih ljudi napravim spot i ovu prekrasnu pjesmu predstavim široj publici. Poslušajte i uživajte kao što i ja uživam pjevajući njene prekrasne stihove” riječi su Mirele Bačani Đunđek koju u predstojećem razdoblju očekuje gusti raspored nastupa na brojnim kulturnim manifestacijama, festivalima, ljetnim pozornicama i crkvenim vjenčanjima.

“Mislim da nam je sve više potrebna glazba koja nas zbližava i unosi radost u naša srca, jer kako pjesma kaže ...vrijeme će proći i što nam je ostalo... zaključila je Mirela.  

Još članaka iz "Glazba"

Facebook