Prethodni članak
Sljedeći članak

Milivoj Škvorc: "Rebalans nije ugrozio zagorske projekte"

Rebalans državnog proračuna neće donjeti negativnih posljedica za život u Krapinsko-zagorskoj županiji, tvrdi saborski z


Rebalans državnog proračuna neće donjeti negativnih posljedica za život u Krapinsko-zagorskoj županiji, tvrdi saborski zastupnik i predsjednik zagorskog HDZ-a Milivoj Škvorc.

Osim što ukazuje na opće činjenice prema kojima nije došlo do smanjenja plaća i drugih prava u javnim i državnim službama, mirovina i socijalnih davanja, navodi kako se svi planirani projekti u Zagorju nastavljaju. Tako otklanja bojazan da su uštede od 1,5 milijardi kuna, koje su provele razna ministarstva, dovele u pitanje bilo koju investiciju u Zagorju.

Nadalje hadezeov saborski zastupnik pozitivnim ističe osiguranje novca za poticaje i kapitalna ulaganja u poljoprivredi, a što je do ovog rebalansa bilo upitno.

S druge strane saborska zastupnica HNS-a Danica Hursa tvrdi da će se rebalans negativno odraziti na opće gospodarske aktivnosti u Zagorju, a esdepeovac Ivan Hanžek kaže kako nema nigdje svjetla na kraju tunela ni ove, a još manje iduće godine, kao ni pravih projekata za Zagorje, javlja Radio Stubica

Još članaka iz "Business"

Facebook