Prethodni članak
Sljedeći članak

Konzum otvorio prvu prodavaonicu u Velikom Trgovišću

Danas je otvorena prva Konzumova prodavaonica u Velikom Trgovišću, na adresi Stjepana Radića 47. Prodavaonicu su otvoril


Danas je otvorena prva Konzumova prodavaonica u Velikom Trgovišću, na adresi Stjepana Radića 47. Prodavaonicu su otvorili g. Veljko Milihram, regionalni direktor Konzuma i g. Zdravko Vutmej, načelnik Općine Veliko Trgovišće.

To je druga u nizu Konzumovih prodavaonica novog koncepta namijenjenog manjim sredinama čija bogata ponuda od 10.000 artikala kupcima omogućava kupnju na jednome mjestu bez potrebe za odlaskom u veće trgovačke centre. Otvorenjem Konzuma koji se prostire na površini većoj od 500 m2, zaposleno je i 8 djelatnika.

Pekarnica, svježe meso, delikatese, svježe voće i povrće te veliki izbor opreme za kućanstvo, tekstila, igračaka, školske opreme, kozmetike i tehnike tek su dio ponude nove Konzumove prodavaonice. Radno vrijeme Konzuma u Velikom Trgovišću je od ponedjeljka do subote od 7.00 sati do 20.00 sati, a nedjeljom od 7.00 sati do 12.00 sati.

Za sve kupce je pripremljena velika roštiljada i cijeli niz atraktivnih akcijskih ponuda koje će kupcima omogućiti dodatne uštede pri svakodnevnoj kupnji. Otvorenjem nove prodavaonice u Velikom Trgovišću, Konzum nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže kako bi kvalitetnu ponudu roba i usluga učinio dostupnom svojim kupcima u svim područjima Hrvatske.

Još članaka iz "Business"

Facebook