Prethodni članak
Sljedeći članak

Dodjela potpore projektima ili programima udruga

održana je prva u nizu informativnih radionica za udruge koje su zainteresirane za prijavu svojih projekta/programa na Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga..


U Kulturnom centru u Klanjcu održana je u ponedjeljak 23. ožujka 2015. godine prva u nizu informativnih radionica za udruge koje su zainteresirane za prijavu svojih projekta/programa na Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga na području KZŽ za 2015. godinu.

Ispred Krapinsko-zagorske županije prisutne je pozdravio župan Željko Kolar i zamjenica za društvene djelatnosti Jasna Petek. Nataša Hlaban iz Zagorske razvojne agencije (ZARA) prisutnima je prezentirala uvjete natječaja i dala konkretne upute i pojašnjenja vezana uz izradu i predaju projektne/programske prijave.

Predstavnici udruga imali su i mogućnost postavljanja pojedinačnih pitanja na koja su odgovarali predstavnici Krapinsko-zagorske županije i ZARA-e.

Održavanje radionica nastavlja se 25.03. u Donjoj Stubici (POU-Gradska knjižnica), 27.03. u Krapini (Srednja škola Krapina), 30.03. u Zlataru (Gradska vijećnica), 01.04. u Zaboku (Velika galerija Grada Zaboka), dok će se radionica u Pregradi (Gradska vijećnica) održati u novom terminu, 31.03.

Sve radionice započinju u 18,00h.

Još članaka iz "Business"

Facebook