Prethodni članak
Sljedeći članak

Uzeo novac iz novčanika kojeg je pronašao u košari u trgovačkom centru

Oštećena je novčanik ostavila u trgovačkoj košari, njemu su se nalazili osobni dokumenti i više stotina kuna


Muškarac (70) zadržao je novčanik kojeg je pronašao u trgovačkom centru, no policija ga je otkrila i uhvatila. Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, nakon kupovine, 27-godišnjakinja je u trgovačkoj košari ostavila novčanik u kojemu su se nalazili osobni dokumenti i više stotina kuna. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su u blizini trgovačkog centra pronašli odbačeni novčanik bez novčanog iznosa.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdili su da je počinitelj 70-godišnjak, od kojeg je oduzet dio novčanog iznosa i vraćen vlasnici. Oštećenoj 27-godišnjakinji policijski su službenici uručili podatke o počinitelju radi eventualnog pokretanja privatne tužbe, prenosi Večernji.hr. 

- Novčanik i torbu nikad ne ostavljajte na vidljivom mjestu i bez nadzora. Nikada ne spremajte pinove bankovnih kartica uz bankovne kartice u novčanicima, ne nosite sa sobom veće svote novca i budite uvijek oprezni - poručili su iz policije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook