Prethodni članak
Sljedeći članak

Uspješan početak jeseni za Crossminton club Zabok

Kraj ljeta i početak jeseni bio je prilično uspješan za jedini zagorski crossminton klub Crossminton club Zabok


Kraj ljeta i početak jeseni bio je prilično uspješan za jedini zagorski crossminton klub Crossminton club Zabok. Posljednji vikend u kolovozu članovi kluba nastupili su na vrlo jakom međunarodnom turniru u Puli koji se bodovao s 500 bodova. Gracia Benčić je u kategoriji U12 osvojila 3. mjesto, Željka Benčić je u Open kategoriji bila 5. i najbolja u svojoj kategoriji O40. Tomislav Benčić je zauzeo 10. mjesto u kategoriji O40. U igri mješovitih parova Željka i Tomislav su zauzeli 5. mjesto nakon poraza od kasnijih pobjednika i najboljeg mješovitog para na svijetu Paula Barković / Nikola Kučina.

Slijedio je turnir u Somboru (SRB) koji se također bodovao s 500 bodova. Gracia je u svojoj kategoriji zauzela 7. mjesto, Tomislav također 7., i Željka je u Open kategoriji bila 10. a u svojoj kategoriji 4. U igri parova Željka i Tomislav su ponovno zauzeli 5. mjesto nakon poraza u četvrtfinalu od vrlo jakog slovenskog para Danaja Knez/Jaša Jovan.Na turnir u Trbovlju (SLO) išli su samo Gracia i Tomislav. Gracia je osvojila 5. mjesto, a Tomislav 13.Posljednjeg vikenda u rujnu Gracia i Tomislav nastupili su na masters turniru u Brnu (CZE). Gracia je nakon odličnih igara posustala u četvrtfinalu te je na kraju zauzela 5. mjesto. Tomislav je sa samo jednom upisanom pobjedom završio natjecanje na 19. mjestu.
Iz Crossminton cluba Zabok kao najbitnije u proteklom razdoblju naglašavaju prvi vikend u listopadu kad su Željka i Tomislav u Somboru (SRB) završili tečaj za trenere i dobili međunarodne licence za trenere crossmintona.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook