Prethodni članak
Sljedeći članak

TUŠEK: 'Građani prepoznaju naš rad, ozbiljnost i odgovornost'

Hrvatska demokratska zajednica će na predstojeće parlamentarne izbore izići s programom za budućnost Hrvatske, rekli su iz stranke


Hrvatska demokratska zajednica će na predstojeće parlamentarne izbore izići s programom za budućnost Hrvatske, rekli su iz stranke.

Zastupnik u dosadašnjem sazivu Hrvatskog sabora i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Žarko Tušek ističe da je nakon unutarstranačkih izbora stranka konsolidirana i želi prije svega savezništvo s hrvatskim biračima, koji će znati prepoznati ozbiljno i odgovorno vodstvo za gospodarski oporavak i sigurnu budućnost Hrvatske.

– Sigurno nikad nećemo u koaliciju sa SDP-om. Suprotno od pojedinih medijskih spekulacija i navoda oporbenih političara, nikada nismo rekli da ćemo koalirati s Domovinskim pokretom Miroslava Škore, a sasvim sigurno nećemo u suradnju sa SDP-om. Škoro se na predsjedničkim izborima pokazao kao sjajan partner SDP-a. Nećemo dopustiti da se isti scenarij ponovi dvaput, razbijanje glasova na desnici pomaže Davoru Bernardiću. HDZ je nakon izbora spreman razgovarati s onima koji će Hrvatsku vući naprijed – poručuje Tušek.

Posljednja istraživanja raspoloženja birača pokazuju prednost HDZ-a ispred SDP-ove koalicije i Domovinskog pokreta Miroslava Škore, što znači da građani prepoznaju ono što je napravljeno u posljednje četiri godine.

– Sve je to posljedica našega rada, projekata u svakoj općini i gradu. Ulaganje s državne razine u projekte na području Krapinsko-zagorske županije veće je od 2 milijarde kuna. Ljudi prepoznaju rad, ozbiljnost, odgovornost. Rezultati koje ostvarujemo odlična su podloga da još jednom dobijemo povjerenje građane i Hrvatsku vodimo i u sljedećem mandatu – zaključuje Tušek.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook