Prethodni članak
Sljedeći članak

Predložite kandidate za Savjet mladih Općine Đurmanec


Općinsko vijeće Općine Đurmanec objavilo je Javni poziv za isticanje kandidatura za članove/članice Savjeta mladih Općine Đurmanec i njihove zamjenike/zamjenice.

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Općine Đurmanec koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Općine. Članove Savjeta mladih i njihove zamjenike (7 članova i 7 zamjenika) bira Općinsko vijeće na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura na vrijeme od tri godine.

U Savjet mladih biraju se osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od navršenih petnaest do navršenih trideset godina života te imaju prebivalište ili boravište na području Općine Đurmanec.

-Ovim putem pozivamo sve udruge koje imaju sjedište na području općine Đurmanec i koje su sukladno Statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentske zborove, pomlatke političkih stranaka te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 20 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Općine Đurmanec da predlože kandidate za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike, na obrascima koji se nalaze u prilogu te se aktivno uključe u kreiranje politike, posebno segmenta koji se odnosi na prava, potrebe i interese mladih na razini Općine – poziva Općina Đurmanec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook