Prethodni članak
Sljedeći članak

Poziv mladima za besplatno osposobljavanje za računalnog operatera/ku ili eko poljoprivrednika/cu

  • Davor Šimunović, ravnatelj GDCK Krapina

    Davor Šimunović, ravnatelj GDCK Krapina


GDCK Krapina poziva mlade do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se uključe u besplatno osposobljavanje za računalnog operatera/ku ili eko poljoprivrednika/cu.

Osposobljavanje je besplatno, a sudionicima se vraća trošak prijevoza 3 kn/km, prijevozne karte ili im se omogućava dolazak na osposobljavanje.

Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u e-radnu knjižicu.

U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ možete završiti osposobljavanje za računalnog operatera/ku u trajanju od 145 sati ili eko poljoprivrednika/cu u trajanju od 150 sati u Krapini.

Osposobljavanja su besplatna, a sudionicima vraćamo trošak prijevoza 3 kn/km, prijevozne karte ili im omogućimo dolazak na osposobljavanje. Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u e-radnu knjigu.

Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva mlade u dobnoj skupini od 18 do 29 godina sa minimalno završenom osnovnom školom koji ne rade,  nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se uključe u besplatno osposobljavanje.

Za sva dodatna pitanja i prijavu za sudjelovanje u programu javite se na brojeve telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 radnim danom do 15:00 sati ili nam pišite na [email protected].

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook