Prethodni članak
Sljedeći članak

Otac male Mile Rončević: 'Raste kao gljiva i brblja kao tata'

Marin Rončević, otac malene Mile koja je ujedinila Hrvatsku i koja se prije nekoliko mjeseci vratila s uspješnog liječenja u SAD-u, oglasio se na svom Facebook profilu

  • Marko Prpic/PIXSELL

    Marko Prpic/PIXSELL


U dužem postu otac Mile Rončević kazao je kako se Mila dobro oporavlja."Veliki pozdrav svim članovima obitelji, prijateljima, poznanicima i generalno svim ljudima dobre volje.

Dugo se nisam javljao jer smatram da je nepotrebno i jer ne želimo medijsku pojavnost. Bogu i dobrim ljudima hvala, Mila je i dalje dobro što je za nas osobno najbitnije. Raste kao gljiva i brblja kao tata. Samo bolje priča engleski. Dok još netko čita, htio bih izraziti podršku ljudima s Banije i divljenje svim volonterima na područjima stradalim od potresa. Svaka čast, to je to srce i zajedništvo koji se vide uvijek kad je najteže. Postat će to rutina jednoga dana, treba vjerovati", počeo je Rončević podužu objavu, prenosi Index.hr. 

Komentirao slučaj čovjeka koji je prokockao donirani novac
"Javljam se zbog nečeg drugog, radi se o nečem bitnom, radi se o tome da je OPET izigrano povjerenje dobrih ljudi koji su spremni odreći se zadnjih par kuna da bi pomogli drugima. Stvarno mi je žao zbog toga, ali toga će uvijek biti. Nije to samo u Hrvatskoj tako, toga ima svugdje. Mene to sigurno neće obeshrabriti i zaustaviti, a vjerujem da neće ni većinu drugih ljudi, jer odabiremo vjerovati u dobro", nastavlja.

U nastavku je Rončević komentirao slučaj Dine Ljutića, čovjeka koji je godinama skupljao novac za teško bolesnu ženuda bi se prije nekoliko dana otkrilo da je jako puno novca prokockao.

"Uopće ne znam od kud da krenem i što da kažem po tom pitanju, jer bi htio reći stvarno puno toga, ali bojim se da će ionako ovo biti najduži post ikad. Novine su pune Dina, čovjeka koji je molio pomoć za svoju obitelj, dvoje djece i ženu teško bolesnu od raka da bi (navodno) do lipnja ove godine na kocku spalio preko 3 milijuna kuna. Iskreno se nadam da je bar dio love došao do obitelji. Ponavljam, ako je istina, on je u tom slučaju teško bolestan čovjek i napravio je svima ogromnu štetu – prvenstveno svojoj obitelji, ali u budućnosti i svim onim obiteljima koje budu tražile pomoć", piše Rončević.

Detalji su vidljivi na njegovom Facebook profilu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook