Prethodni članak
Sljedeći članak

Popis tvrtki koje su radile na obnovi poslije Domovinskog rata

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je sudionike u procesu obnove na području Sisačko-moslavačke županije.


Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je sudionike u procesu obnove na području Sisačko-moslavačke županije.

- S obzirom na opravdani interes javnosti i niz medijskih upita u kojima su zatražene informacije o popisima projektanata i nadzora, izvođača radova, područnih nadzora i revidenta, statističkih prikaza informacija o obnovi s iskazanim vrijednostima utrošenih sredstava državnog proračuna, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je informacije koje ne ometaju istražne radnje nadležnih tijela koje su u tijeku, navode na svojoj internetskoj stranici.

Riječ je o objavi sudionika u procesu obnove na području Sisačko-moslavačke županije.

U prilogu donose i popis projektanata i nadzora, popis izvođača radova i popis područnih nadzora i revidenta.

U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi. Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora, navodi se u objavi, prenosi HRT.

Popis izvođača možete pogledati ovdje  


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook