Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi proračun Grada Oroslavje 40,5 milijuna kuna

Donijeta je odluka o oslobađanju od plaćanja poreza na potrošnju za sve ugostitelje u Oroslavju


Proračun Grada Grada Oroslavja za 2021. godinu planiran je u iznosu 40,500.000 kuna. Gradonačelnik Emil Gredičak istaknuo je da se u 2021. nastavljaju svi započeti projekti u gradu, ali i novi. Očekuje se završetak izgradnje dječjeg vrtića, gradnja reciklažnog dvorišta, biciklistička staza BRZO, uređenje Društvenog doma Slatina, Doma kulture, Poučne staze Oroslavje, gradske tržnice, uređenje dječjih igrališta, svlačionice za nogometni klub, dovršenje uređenja gospodarske zgrade u Mokricama, izgradnja nogostupa i asfaltiranje nerazvrstanih cesta u naseljima i radnoj zoni i otkup zemljišta za daljnje širenje gradskog groblja.

Izglasan je i rebalans za 2020. godinu u iznosu od 29,880.000 kuna. Zbog korone krize prihodi od gospodarstva smanjeni su za 5 milijuna kuna. Grad Oroslavje oslobađa sve svoje građanke, građane i pravne osobe jedne rate komunalne naknade u prva tri mjeseca 2021. godine.

Također, donijeta je odluka o oslobađanju od plaćanja poreza na potrošnju za sve ugostitelje u Oroslavju. Odluke su izglasane na održanoj elektronskoj 28. sjednici Gradskog vijeća. Prva spomenuta odluka usvojena na prijedlog oporbenog vijećnika Branka Čička.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog olujnih udara vjetra samo za osobna vozila otvorene su: -autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina (DC50 i DC27); -državna cesta Maslenica-Zaton Obro...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program