Prethodni članak
Sljedeći članak

Natječaj za učeničke i studentske stipendije u Zlatar Bistrici

Učeničke stipendije iznose 350, a studentske 500 kuna mjesečno


 Načelnica Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec donijela je zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija. Općina će izdavati 15 stipendija prema socijalnom statusu, u iznosu od 350 kn mjesečno. Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Zlatar Bistrica, a čiji prihodi po članu kućanstva ne prelaze 70 % prosječne plaće isplaćene u gospodarstvu Krapinsko-zagorske županije u prethodnoj godini, te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obveza prema Općini Zlatar Bistrica. Dodijelit će se i 15 studentskih stipendija u iznoasu 500 kuna mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti koji imaju prebivalište na području Općine Zlatar Bistrica, a čiji prihodi po članu kućanstva ne prelaze 70 % prosječne plaće isplaćene u gospodarstvu Krapinsko-zagorske županije u prethodnoj godini te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obveza prema Općini Zlatar Bistrica. Zahtjevi se podnose na posebnim obrascima koji se mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica, zajedno sa pratećim izjavama koje se prilažu uz zahtjev, a propisane su odredbama članka 9. naprijed navedenog Pravilnika.Popunjeni zahtjevi sa cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica, Vladimira Nazora 56, zaključno s 3.11.2021. godine u zatvorenoj omotnici sa naznakom „NATJEČAJ ZA STIPENDIJU- NE OTVARAJ“. Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće se smatrati važećim. Rezultati natječaja objaviti će se putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica www.zlatar-bistrica.hr i na oglasnoj ploči Općine Zlatar Bistrica u roku od 15 dana od dana završetka natječaja. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI NA AUTOCESTI A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE - PROMETNE NESREĆE: -na 366+000 km između čvora DUGOPOLJE i čvora VUČEVICA u smjeru Zagreba promet se vodi po dvije prometne trake; Zbog policijskog očevida nakon prometne nesreće na DC...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program