Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvrsni nastupi zagorskih policajaca


Na ovogodišnjem, 4. Memorijalu Šimo Đamić u Slavonskom Brodu, na izrazito zahtjevnom natjecanju pobjednik u kategoriji muškaraca bio je Luka Špehar, u kategoriji veterana Domovinskog rata pobjednik je bio Krunoslav Ivanušec, policijski službenici Interventne jedinice policije PU krapinsko-zagorske, objavila je na svojim stranicama PU KZ.

U organizaciji Policijske uprave osječko-baranjske, a uz podršku Ravnateljstva policije i u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, Gradom Đakovo, Općinom Trnava i Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata, u petak 9. rujan na području Đakovštine održano je natjecanje za najspremnijeg policajca i policajku pod nazivom ''4. memorijal Šimo Đamić – Štit Domovine – Đakovo 2022.“

Zahtjevno natjecanje ''Štit domovine'' završilo je 55 natjecatelja koji su se natjecali u četiri kategorije: muškarci (29 policajaca i tri pripadnika MORH-a), žene (9 policijskih službenica), sedmero veterana specijalne policije iz Domovinskog rata te sedmero pripadnika stranih policijskih snaga iz Republike Slovenije, Sjeverne Makedonije i Mađarske.

Natjecatelje je nadgledalo 17 vrsnih instruktora u svojstvu članova provedbenog tima.

Na memorijalu su se natjecali i policajci Policijske uprave krapinsko-zagorske Krunoslav Ivanušec, Sandro Šlogar i Luka Špehar iz Interventne jedinice policije.

Na izrazito zahtjevnom natjecanju u ukupnom plasmanu policijski službenici PU krapinsko-zagorske, Interventne jedinice policije u cilj su ušli; 2. Luka Špehar, 12. Sandro Šlogar i 14. Krunoslav Ivanušec.

Dok je u kategoriji veterana Domovinskog rata prvi bio Krunoslav Ivanušec, u muškoj kategoriji 10., dok je Sandro Šlogar u muškoj kategoriji zauzeo 8. mjesto.

Iskazanim vještinama i sposobnostima natjecatelji su, u svakom trenutku, dokazali svoju spremnost kao odgovor na izazove današnjice te na očuvanje sigurnosti svojih sugrađanki i sugrađana. Hrvatski policajci dostojanstven su i častan štit Domovine i svih njenih građana.

Pobjednici u kategoriji muškarci su:

1. Luka Špehar, Interventna jedinica policije, PU krapinsko-zagorske;

2. Dejan Aman, Jedinica specijalne i interventne policije PU osječko-baranjske;

3. Željko Topolovec, Policijska postaja Zaprešić, PU zagrebačka;

Pobjednice u kategoriji žene su:

1. Magdalena Oršić, Interventna jedinica policije, PU bjelovarsko-bilogorska;

2. Martina Radman, Postaja granične policije Gvozd, PU sisačko-moslavačka;

3. Ines Matec Mamuzić, Ured glavnog ravnatelja policije;

Pobjednici u kategoriji veterana su:

1. Krunoslav Ivanušec;

2. Josip Klemm;

3. Josip Marić i Gabrijel Flegar;

Pobjednici u kategoriji stranih policijskih snaga su:

1. Jure Majdič, Republika Slovenija;

2. Bojan Koštomaj, Republika Slovenija;

3. Tomaž Kastelic, Republika Slovenija

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook