Prethodni članak
Sljedeći članak

Iskoristite zaboravljeno bogatstvo: Dođite na besplatnu procjenu u otkup zlata Auro Domus Zabok

Besplatna procjena idealan je način za provjeru vrijednosti svog starog nakita i drugih predmeta od zlata i srebra.

Građani Zaboka često su bogatiji nego što misle! Na tavanima, u podrumima, u ladicama ormarića u spavaćim sobama skrivaju se predmeti koje je vrijeme učinilo iznimno vrijednima. Radi se o zlatnom nakitu i drugim predmetima od zlata i srebra. To mogu biti zlatni satovi, zlatni zubi i zubni lim, zlatnici i srebrnjaci, srebrnina i srebrni pribor za jelo... Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti.

Mnogi građani Zaboka to su već saznali i svoje bogatstvo unovčili u poslovnicama za otkup zlata. Auro Domus jedini je hrvatski profesionalni lanac specijaliziran upravo za tu djelatnost. Zahvaljujući činjenici da ima više od stotinu poslovnica diljem Hrvatske, dostupan je gotovo u svakom kutku naše zemlje. Pa tako i u Zaboku!

Auro Domus od svojih početaka klijentima nudi najpovoljnije cijene otkupa zlata, isplatu u gotovini i besplatnu procjenu. Upravo to učinilo ga je prvim izborom za sve građane koji žele „podebljati“ svoj kućni budžet isplatama koje se mjere u tisućama, a ponekad i u desecima tisuća kuna.

Besplatna procjena pritom je idealan način za provjeru vrijednosti svog starog nakita i drugih predmeta od zlata i srebra. Demodirane ogrlice, slomljene narukvice, naušnice izgubljenog para i prstenje koje nitko ne nosi mogu vam donijeti pravu financijsku „injekciju“ koja će predstojeće mjesece učiniti puno ugodnijima.

 

Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa u Zabok, na adresi Matije Gupca 45  i iskoristite mogućnost besplatne procjene. Dobiveni iznos ne obvezuje na prodaju. Dakle, ništa ne košta, a puno toga može donijeti!

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook