Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Pogledajte raciju u zagrebačkom restoranu, policija zatekla 34 osobe


Policija je objavila snimku iz restorana na zagrebačkoj Trešnjevci koji je radio unatoč zabrani rada ugostiteljskim objektima. U restoranu su zatečene 34 osobe, pri čemu njih osam nije nosilo zaštitne maske.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s Državnim inspektoratom i Ravnateljstvom civilne zaštite MUP-a RH, Područnog ureda Zagreb, proveli su raciju u zatvorenom ugostiteljskom objektu na području Trešnjevke, a koji je radio unatoč zabrani tj. protivno Odluci Stožera civilne zaštite RH, priopćila je policija.

 

Tijekom provođenja akcije u navedenom objektu zatečene su, legitimirane i provjerene ukupno 34 osobe. Prilikom postupanja policijskih službenika nije bilo uporabe sredstava prisile. Za osam je osoba utvrđeno da nisu nosile zaštitne maske, zbog čega su im policijski službenici izdali četiri Obavijesti  o počinjenom prekršaju te su naplaćene četiri novčane kazne zbog prekršaja iz članka 47. st. 2. t. 9. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, navodi se u priopćenju, prenosi  Index.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook