Prethodni članak
Sljedeći članak

Inspirirali učenike za ulazak u svijet poduzetništva

Uspješno održana još jedna tribina poslovnog kluba Skup za Zagorje


Članovi poslovnog kluba Skup za Zagorje, nakon uspješno održane prve tribine u Srednjoj školi Pregrada, održali su i drugu tribinu u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša u Zaboku. U suradnji s Poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije i uz podršku Krapinsko-zagorske županije dogovoren je niz aktivnosti od kojih su dvije uspješno realizirane. Cilj predviđenih aktivnosti i gostovanja članova Skupa za Zagorje jest pomoći učenicima pri odabiru pravog nastavka školovanja i odabira profesije, približiti im pojedine industrije te ih kroz primjere dobre prakse motivirati za ulazak u svijet poduzetništva.

Nakon pozdravnog govora ravnateljice Bibijane Šlogar učenicima su se obratili članovi Skupa za Zagorje -  Ivana Kolar, osnivačica i direktorica Julius Rose d.o.o. i savjetnica Uprave Termi Tuhelj, Mariana Tomljenović Vrbanac,  Voditeljica regije sjeverozapadna Hrvatska, OTP Leasing i Helena Matuša, direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije. Tribini je prisustvovalo 80 učenika završnih razreda, koji su uz poticaj ravnateljice Bibijane Šlogar i moderiranje Ksenije Tomić, postavljali mnoštvo pitanja i diskutirali s članovima kluba.

Sudionici su svojim znanjem i iskustvom inspirirali učenike za ulazak u svijet poduzetništva, a iznimna zainteresiranost učenika za sudjelovanjem na tribinama dokazuje uspješnost, ali i važnost organiziranja ovakvih aktivnosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook