Prethodni članak
Sljedeći članak

Ines Debelić nezavisna kandidatkinja grupe birača za načelnicu Konjščine

‘Misija mi je biti načelnica svih vas, da ste mi najbliži suradnici i najveći saveznici i da Općinu vratim ljudima, poručuje Ines Debelić


Ines Debelić istaknula je kandaturu za načelnicu Općine Konjčšina kao kandidatkinja nezavisne listu grupe birača pod nazivom ZAokret. Diplomirana je pravnica, s iskustvom rada u sektoru socijalne skrbi, obrazovanja, besplatne pravne pomoći, te upravi. ‘Aktivna sam cijeli život u radu udruga na području općine, a u široj javnosti sam prepoznata kroz borbu protiv spalionice otpada, koja je bila nedavno aktualna i jedan je od  povoda i ovom angažmanu da se konačno izborimo za nužne promjene, kaže Ines Debelić.

Programske smjernice i vizija općine koju zajednički dijele je: moderna i investicijski atraktivna općina, transparentnost i digitalizacija financijskog i administrativnog poslovanja općine, realizacija ušteda u proračunu do 10% te preraspodjela novaca na stavke od koristi za sve stanovnike, javnost sjednica općinskog vijeća, pokretanje E-referenduma putem kojeg će svaki stanovnik direktno moći sudjelovati i izjasniti se o pitanjima od važnosti za općinu, općina će biti javni servis stanovnicima, plansko uređenje javnih površina i više zelenih površina te aktivno implementiranje zelenih politika 21.st., razvoj sela koji je po njoj ključan, razvoj infrastrukture u svim dijelovima općine bez pogodovanja, poduzetnički inkubator na principu dobrih praksa drugih općina i gradova, povezivanje poduzetnika,obrtnika i OPGovaca održavanjem kvartalnih sastanaka i savjetovanja sa strukom. Također navela je I pokretanje zelene tržnice na principu ‘Od polja do stola’, osnivanje ureda za EU fondove unutar Općine zaduženog za redovito informiranje i savjetovanje i pružanje administrativne podrške svim stanovnicima, multimedijalan centar za mlade i prostor za umirovljenike, suradnju s mladima i uključivanje mladih u razvoj općine, uređenje i revitalizaciju sportskih terena i sadržaja, dječje igralište u svakom selu, revitalizaciju kulturnog i društvenog života osnivanjem umjetničkog poligona, revitalizacija KUD-a, povezivanje udruga i njihovih aktivnosti, uređenje bajera po održivom eko principu s naglaskom na razvoj i očuvanje ribolovnog sporta te povezivanje i uređenje šetnice od bajera do brane sa sportsko rekreativnim sadržajima, uređenje šetnice i parka oko Starog grada,uređena i opremljena ljetna pozornica, povezivanje sa drugim općinama i gradovima u zajedničke projekte, osobito u kontekstu turizma, veći broj đačkih i studentskih stipendija, E-pripreme za maturante, aktivna suradnja sa školama i roditeljima, bolju suradnja sa resorom socijalne skrbi i poboljšanje usluga za podizanje životnog standarda naših umirovljenika, jačanje suradnje sa humanitarnim neprofitnim udrugama i organizacijama (HGSS,CK…), zbrinjavanje i briga o napuštenim životinjama u suradnji sa strukom i udrugama.

‘Misija mi je biti načelnica svih vas, da ste mi najbliži suradnici i najveći saveznici i da Općinu vratim ljudima, poručuje Ines Debelić.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Za sve skupine vozila otvoreni su: -autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (od 05:46 sati); -autocesta A6 Rijeka-Zagreb; -DC1 Karlovac-Gračac-Knin i stara cesta kroz Gorski kotar-DC3; -Krčki i Paški most; -DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; -Ja...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program